HomeOver onsOnze Perro'sPuppiesde PerroHealthFotoalbumLinksContact informatie  
 


Pups 2010

Pups 2009
Nest Amaia

week 1
week 2
week 3
week 4
week 5
week 6
week6-2
week 7
week 8
week 9
Nest Momo
week 1
week 2
week 3
week 4
week 5
week 5 - 2

week 6
week 8
Nest Cava Chaos
week 1
week 2
week 3
week 4 en 5
week 6
week 8

Ik ben aangesloten bij:

www.keurmerkfokkers.nl


01-07-2010:
Kim stuurde een verslag van onze reis naar Spanje:

Operatie’ Nestje Q.
Op 31 mei was het zover: We vlogen naar Spanje om vijf (echt Spaanse) Spaanse waterhond-puppies te halen. Om ongeveer vijf uur ’s nachts, checkten we de (nog lege) hondenreiskoffer in bij de luchthaven in Düsseldorf, en om 6 uur zaten we in het vliegtuig.
Toen we rond 9 uur landden in Jerez de la Fontera, stond Manuel, de fokker, ons al op te wachten. Onderweg naar zijn kennel liet hij nog even zijn woonplaats zien, en maakten we een korte stop bij het enige plaatselijke café.

Want hoewel wij al meer dan vijf uur opwaren, was het nog ochtend, en moest hij nog ontbijten! Gelukkig gingen we toen naar zijn kennels toe. Het was inmiddels al 32 graden, maar de honden hadden schaduw.
We werden met veel geblaf onthaald, en de puppies smeekten om onze aandacht. Manuel had een stuk of zes nestjes, allemaal andere soort honden, maar wij kwamen voor ‘nestje Q’!

Antoinette en Manuel keken de puppies een voor een nog even na, en alle papieren werden getekend, nagekeken en uitgewisseld. In de tussentijd hadden de drie grootste Q’tjes (Cees, Questro en Querty) al gauw door dat ze over de rand van hun ‘hok’ konden springen, nu er een houten plank was weggehaald. Zij renden dan ook met zijn drietjes door de binnenplaats van de kennel, terwijl Mona en Luna met zijn tweeën in het hok zaten! Uiteindelijk heb ik ze er maar ook even uitgehaald en ze vonden het helemaal geweldig, vooral toen er een volwassen Spaanse waterhond bijliep!

In de middag werden de pups op een koelere plek gezet, en gingen wij drieën weer naar het café, dit keer voor de lunch. Na een echt Spaanse maaltijd met ‘pam’ (brood), pico’s en andere Spaanse lekkere dingen, gingen we weer terug naar de kennel. Omdat Manuel even met al zijn amigo’s een praatje moest maken, duurde het even voor we daadwerkelijk weer terug waren.
We hebben nog even rondgekeken naar zijn ezels, duiven en andere vogeltjes, en toen hebben we de puppies reisklaar gemaakt. Manuel bracht ons naar het vliegveld, met de auto natuurlijk, en de puppies hebben de hele rit gejankt en geblaft! Het was een vreselijk lawaai, maar voor hen was het allemaal erg raar natuurlijk.

Op het vliegveld werden we afgezet, en vervolgens moesten we de hondenreiskoffer, dit keer met drie hondjes erin, weer inchecken. Het was even moeilijk bij de douane, want Mona en Cees moesten uit de reistas, die apart geröntgend werd, en terwijl wij ze vasthadden, moesten we ook nog van alles meenemen en niemand kwam op het idee dat dat niet echt ging als je een puppy in je handen had. Gelukkig kwam het allemaal goed en hadden we zelfs nog tijd om iets te drinken.

Hoe langer we op het vliegveld waren, hoe rustiger de pups werden en uiteindelijk vielen Mona en Cees, die als ‘handbagage’ meegingen, in slaap. Ook in het vliegtuig hebben ze de hele weg geslapen, en weer in Düsseldorf werden ze weer herenigd met hun zusjes en broertje. Ze waren allemaal een beetje versuft, maar ze hadden natuurlijk vele indrukken die ze moesten verwerken.
Om ongeveer half tien ’s avonds reden we weer terug naar huis, en kon iedereen zijn bed in om uit te rusten van deze vermoeide, maar leuke dag!

Kim

20-06-2010:
de pups van Chaos & Mingo , ze hebben allen hun nieuwe onderkomen kunnen verkennen.

Fico in Riemst Belgie bij de Famlie Berghmans

Fe is nu woonachtig in Amersfoort bij de Familie Loffredo


Fledder in het hoge noorden Glimmen bij de Familie van Halteren

-------------------

20-05-2010:
De jongste foto`s van de pups Chaos & Mingo

---------------

11-05-2010:
De pups van Mingo&Chaos drie weken oud
. al aan " de oefen " met staan en showen voor de camera.

---------------

14-04 werden de pups van Chaos en Mingo geboren,
twee teefjes en twee reuen!

Als eerste werd Fe geboren

toen Flodder

daarna Fledder

en als hekkesluiter: Fico

De geboortegewichten variëren van 350 tot 410 gram.


Dit is de echo van Chaos ,
de dierenarts heeft er 1,2,3,4,....
hoeveel dat was moeilijk wij houden het op 7a8 rond
half april zullen wij het weten SPANNEND ???

Nest verwachten wij rond 14 april.

De ouders:


Mingo


Chaos

terug naar actueel..

Copyright A. van Zwijndregt

 
 


stats count