HomeOver onsOnze Perro'sPuppiesde PerroHealthFotoalbumLinksContact informatie  
 


Onze honden
Dekreuen
Shownieuws
Nieuwsarchief
Mededelingen

 


22-11-2018:

Oproep

MENSEN BLIJF HET DELEN MOET TOCH ERGENS EEN PLAATSJE ZIJN.

Dringend een goed tehuis gezocht voor deze sociale oudere Perro`s. Ze zijn geheel onderzocht en gezond verklaard , alleen af en toe wat stram, maar dat mag ook wel op die leeftijd. Ze moeten bij elkaar blijven daar Luna niet zonder Perro kan en hij wat doof is en zich op haar verlaat.

Dierenkliniek 't Spoor Oisterwijk telf: 


Boxtelsebaan 15 (87,67 km)
5061 VA Oisterwijk

Routebeschrijving

Highlights info row image

013 590 2228

Highlights info row image

Geeft doorgaans antwoord binnen één dag

Bericht sturen

Highlights info row image

www.dierenkliniektspoor.nl 

Hallo! Dit zijn Luna en Perro, 2 Spaanse waterhonden op leeftijd. Door omstandigheden konden ze per direct niet meer thuis blijven en nu zijn ze bijna 2 weken bij ons op de kliniek. Ze lopen heerlijk in de tuin, maar wij gunnen ze een fijn eigen plekje en daarom zijn we opzoek naar een baasje.

Het is een leuk duo honden, heel lief maar kunnen niet goed zonder elkaar. Ze slaan aan bij vreemde honden in de tuin, maar zijn daar vervolgens direct vriendjes mee. Ook met vreemde mensen en drukke kinderen hebben ze geen moeite ze zijn dan heel lief en vriendelijk.

Het zijn erg zelfstandige honden die goed alleen thuis kunnen zijn en ze zijn goed zindelijk. Bij hun oude eigenaar en ook hier lopen ze in een grote tuin en hebben ze hun eigen toilet in de tuin gemaakt. Maar wij vermoeden dat ze het ook prima zullen vinden gewoon in huis als ze regelmatig naar buiten kunnen. 
Op dit moment gaan ze met de hondenuitlaatservice mee en dat doen ze goed.

Perro is:
De bruine, een gecastreerde reu van 13 jaar en 9 maanden Hij heeft wat staar maar ziet nig goed en is vrij doof. Hij volgt Luna als hij t qua gehoor niet bij kan houden. Hij is ook wat stram, we hebben hem daar de maandelijkse pijnstilling Trocoxil voor gegeven en daar doet hij t goed op.

Luna is:
De zwart witte, een gesteriliseerde teef van 12.5 jaar. Ook zij is op koude dagen wat stram en ook zij reageert goed op trocoxil.

Ze zijn beide recent gevaccineerd en hebben recent bloedonderzoek gehad.

Hopelijk kunnen we een nieuwe baas voor ze vinden! 

 

U mag mij ook bellen 045-8509642 !!!


reu                                                                     teef Luna


Copyright A. van Zwijndregt

 
 


stats count